Information Lägenhetsbörsen

Lägenhetsbörsen är en site för kostnadsfri förmedling där OPCA Nordic medlemmar kan annosera byten, uthyrning, hyra, sälja eller köpa andelslägenheter. För ytterligare information klicka på bilden nedan.

Klicka på bilden för större text

Viktigt vid uthyrning, köp eller försäljning

När Ni hyrt ut Er lägenhet måste Ni fylla i en blankett som det finns en länk till på denna sidan i PDF format och skicka till Holiday Club Canarias i god tid före hyresgästerna anländer. Det är mycket viktigt att kontoret på HCC vet vem som kommer. Kommer det gäster en helg och receptionen inte har rätt namn kan hyresgästen förvägras att få tillträde till lägenheten. Om Ni köper eller säljer är det en affär mellan Er och säljaren eller köparen. OPCA Nordic är inte delaktig i överlåtelser utan hänvisar till Holiday Club för ytterligae information. Länk till blankett i PDF format för utskrift.

LÄGENHETSBÖRSEN

Klicka på tabellen för förstoring

Kalender Måndag Klicka på bilden Kalender Måndag Klicka på bilden Kalender Måndag Klicka på bilden Kalender Måndag Klicka på bilden Kalender Måndag Klicka på bilden Byte Måndag Förstoring klicka på bilden
Kalender Lördag Kalender Lördag Kalender Lördag Kalender Lördag Kalender Lördag Byte Lördag Förstoring klicka på bilden
Kalender Onsdag Kalender Onsdag Kalender Onsdag Kalender Onsdag Kalender Onsdag Byte Onsdag Förstoring klicka på bilden